Klik hieronder op beginletter
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
vakantie
verdoving
vergoedingen
verkalkte tandplak
verkeerde gewoonten
verkeerde mondgewoonten
verkleurde tanden en kiezen
verstandelijk beperkten
verstandig snoepen
verstandskies
verstuiver
verzegelen
verzekeringen
verzorging van het kindergebit
verzorging van het kunstgebit
vingerzuigen
vitapan
vloeibare voeding via buisjes
voedingsmiddelen
voedingspatroon
voedsel
voering
volgorde van tandenpoetsen
volwassen gebit
voorbehandelingen
vrees
vullingen
vulmiddel
vulmiddel voor kunstgebit

ivoren kruisDeze informatie is met grote zorg voor u samengesteld door het Ivoren Kruis en wordt u aangeboden door tandartspraktijk Bas de Wissel. Tandartspraktijk Bas de Wissel is niet verantwoordelijk voor de inhoud, volledigheid of juistheid van de hier getoonde informatie. In alle gevallen kan uw tandarts u nader informeren en/of verwijzen.

Het Ivoren Kruis is een landelijke vereniging gericht op verbetering van de mondgezondheid & preventie en onderdeel van het Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie (NIGZ). Het overgrote deel van de leden bestaat uit tandartsen, maar ook mondhygiƫnisten en gezondheidsinstellingen zijn lid.

Het Ivoren Kruis stimuleert en ondersteunt de tandheelkundige preventie door middel van informatievoorziening, communicatie, voorlichting en pleitbezorging. Het richt zich daarbij vooral op de individuele preventie en voorlichting. Sinds de jaren negentig geeft het Ivoren Kruis ook informatiefolders uit. Deze folders kunt u nu ook rechtstreeks via het internet bekijken, ophalen en afdrukken. Let op, het Ivoren Kruis werkt samen met commercieële instellingen zoals fabrikanten en verzekeraars. Zie voor meer informatie de site van het Ivoren Kruis.

krt-logo