Klik hieronder op beginletter
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
maagzuur
malen
mechanische slijtage
medicijnen
melk
melkgebit
mensen met een verstandelijke beperking
methode van tandenpoetsen
misselijkheid
molaar
mond van kinderen
mondbeschermer
mondcontrole
monddroogheid
mondgewoonten
mondgezondheid
mondhygiëne
mondhygiëne instructie
mondhygiënist
mondkanker
mondpiercing
mondslijmvlies
mondspoelmiddel
mondspoelmiddelen
mondspray
mondvocht
mondwater
mongooltje
motoriek
mottled enamel

ivoren kruisDeze informatie is met grote zorg voor u samengesteld door het Ivoren Kruis en wordt u aangeboden door tandartspraktijk Bas de Wissel. Tandartspraktijk Bas de Wissel is niet verantwoordelijk voor de inhoud, volledigheid of juistheid van de hier getoonde informatie. In alle gevallen kan uw tandarts u nader informeren en/of verwijzen.

Het Ivoren Kruis is een landelijke vereniging gericht op verbetering van de mondgezondheid & preventie en onderdeel van het Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie (NIGZ). Het overgrote deel van de leden bestaat uit tandartsen, maar ook mondhygiënisten en gezondheidsinstellingen zijn lid.

Het Ivoren Kruis stimuleert en ondersteunt de tandheelkundige preventie door middel van informatievoorziening, communicatie, voorlichting en pleitbezorging. Het richt zich daarbij vooral op de individuele preventie en voorlichting. Sinds de jaren negentig geeft het Ivoren Kruis ook informatiefolders uit. Deze folders kunt u nu ook rechtstreeks via het internet bekijken, ophalen en afdrukken. Let op, het Ivoren Kruis werkt samen met commercieële instellingen zoals fabrikanten en verzekeraars. Zie voor meer informatie de site van het Ivoren Kruis.

krt-logo