Klik hieronder op beginletter

 Kies vervolgens het gewenste trefwoord

panoramafoto
parodontitis
partiële prothese
pasvom kunstgebit
periodieke controle
peroxide
persen van de tong
peutertandenborstel
peutertandpasta
pijlers
pijn
pijn na behandeling
plaat- of frameprothese
plak
plakverklikker
pocket
poetsbeweging
poetsen
poetsinstructie
poetsmethode
poetsvolgorde
polis
porseleinen kroon
porseleinen schildjes
praten
preventie
prijs van behandelingen
prik
priklimonade
probiotica
proeven
prothese
prothesespecialist
prothesetandenborstel
psychische spanningen
pubers
pulpa

ivoren kruisDeze informatie is met grote zorg voor u samengesteld door het Ivoren Kruis en wordt u aangeboden door tandartspraktijk Bas de Wissel. Tandartspraktijk Bas de Wissel is niet verantwoordelijk voor de inhoud, volledigheid of juistheid van de hier getoonde informatie. In alle gevallen kan uw tandarts u nader informeren en/of verwijzen.

Het Ivoren Kruis is een landelijke vereniging gericht op verbetering van de mondgezondheid & preventie en onderdeel van het Nationaal Instituut voor Gezondheidsbevordering en Ziektepreventie (NIGZ). Het overgrote deel van de leden bestaat uit tandartsen, maar ook mondhygiënisten en gezondheidsinstellingen zijn lid.

Het Ivoren Kruis stimuleert en ondersteunt de tandheelkundige preventie door middel van informatievoorziening, communicatie, voorlichting en pleitbezorging. Het richt zich daarbij vooral op de individuele preventie en voorlichting. Sinds de jaren negentig geeft het Ivoren Kruis ook informatiefolders uit. Deze folders kunt u nu ook rechtstreeks via het internet bekijken, ophalen en afdrukken. Let op, het Ivoren Kruis werkt samen met commercieële instellingen zoals fabrikanten en verzekeraars. Zie voor meer informatie de site van het Ivoren Kruis.


KRT Logo

Adres

Tandartspraktijk Bas de Wissel
Kerkstraat 66, 2411 AG Bodegraven
telefoon 0172-615247
email info@basdewissel.nl